Saturday, August 14, 2010

♥Nuffnang Buffered NOKIA E5 pula♥

Hi, entry kali ini mengenai Nuffnang mengeluarkan ads yang terbaru iaitu NOKIA E5..mar dah tengok sebelum handphone nokia launching di Nokia Centre.. Perghh memang minat handphone macam ini Love Emoticons. Design cantik, function macam E72 tetapi lebih upgrade lah..

Sebelum ini mar dah pergi Nokia Centre tengok NOKIA C6 sebelum E5. Ianya slide, boleh guna touch screen dan keypad tetapi disebabkan mar sekarang pun pakai jenis slide, payahlah nak jaga kerana bila mar terleka saja, Amirul pun mudah saja menekanFree Userbars. Kemudian nak cari cover pun susah jenis slide ni..ala tak minat pakai leather punya macam tak funky..mar ni kan jenis ceria, ala macam tak kena dengan jiwa..

Milford Sound in New Zealand
gambar hiasan

Ok mengenai NOKIA E5 ini keluaran terbaru ni memang bentuk like E72, Blackberry..oh semestinya mar tengah cari hari sesuai nak pergi beli sambil berbuka puasa di KL nati. Insyaallah. Free SmileysSatu lagi yang mar suka NOKIA E5 ini kerana boleh lock lah, kalu tekan apa pun tidak meninggalkan kesan heheheh maksudnya kena tekan nombor untuk unlock ..pakai slidekan mudah buka lock .

ok jikalau mar dah berjaya mendapatkan NOKIA E5 ini, mar akan sambung dalam part 2Japanese Emoticons...so nantikan yeahhh..bye!!Free Smileys


No comments:

Post a Comment

sini..sini korang boleh komen ayat POWER ok ☻..
dan datang lepak sini lagi tau...seisi kutuk-mengutuk tidak akan dilayan.....Terima kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Meh Tukar Link