Sunday, August 22, 2010

♥Emergency and Sorry♥

salam semua..pergghhh baru harini mar dapat memberikan segala maklum balas yang ada, edit apa yang patut..nak tahu kemana mar sekelurga pergi? dgn blog lama tak update..

ok sini mar citer, Pada ahad lepas 15 ogos 2010 4ptg kami dapat panggilan dari ipar mengatakan
my FIL dari klinik, ambulans hantar dan admit hospital Sultanah Bahiyah kerana kencing manis dan kami pun terus memberikan kata putus untuk balik ke kedah selepas isyak. Masa itu mar dan anak² berada di carefour wangsa maju beli kain langsir. apalagi dapat je berita mar pun beli barangan apa yang patut. nasib baik langsir siap beli. Balik rumah terus packing bajulah...Kereta pula sudah siap servis. Alhamdulilah.



Segala urusan mar tertangguh dengan pengeposan barang yang sepatutnya hari isnin tetapi Ahad malam mar sekeluarga sudah pun berangkat. So minta maaf sangat kepada pembeli yang sudah dan sedang berurusan pembelian barangan. Kita pun tak boleh jangka jikalau sesuatu hal nak jadikan...

Kepada pembeli Terima kasih kerana memahami situasi mar yea..Dengan dok kalut packing barangan tertinggal lak P1 kat rumah, kalau ada masa bolehla mar edit blog hari² kan... Lagi satu mar pesan kepada pembeli selesai saja buat pembayaran sila isi borang order kerana email mobile mar always on, skrg tengok email dan benda penting bolehlah check melalui hp nokia E5 jikalau mar di luar kawasan

ok mar dah kembali pulang KL pada sabtu 20 ogos 2010 jam 2.30am. nati mar kasi update sepanjang mar di kedah dan sambungan Amirah puasa, macam² hal dan gelagat kami akan mar kisahkan diblog sambil anda membeli barangan disini.
Terima kasih

No comments:

Post a Comment

sini..sini korang boleh komen ayat POWER ok ☻..
dan datang lepak sini lagi tau...seisi kutuk-mengutuk tidak akan dilayan.....Terima kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Meh Tukar Link