Thursday, October 28, 2010

Restoran & Kolam Pancing Udang

hi semua..ni pula lawatan jalan² cari tempat makan ..yup ramai yang bertanya mar lokasi makanan yang sedap, actually mar hanya tahu beberapa tempat saja makanan yang berkenan, tengok tekak jak korang ler... ni pula lokasi dekat dengan Jusco Au2..first time try manalah tahu udang dia besar ke, udang bakar ker...lagi unik lagi bestkan..
jom kite layannnnzzz sini yea kawan² ...

hah nampak tak mana restoran tu ada kolam pancing udang

kitaorang duk pangkin atas memang pemandangan best, bole nampak Jusco...kena hati² kalu bwk budak sebab palang dia besar bole terjatuh lak..tangga dia pula curam oiii..seremmmm akak lalu ..

ni sebelum makanan utama sampai..apa²kita minum dulu

ala yang xbestnyer udang dia xbesarlah..lagi besar udang dalam freezer tu...yelah dah jalan² kuar terus pergi dinner ler..balik kang penat lak ok menu diatas kailan ikan masin makanan wajib, udang masak pedas, sup campur, ayam masak kunyit, telut dadar dan tepung udang dari bawah bole dengar dan nampak si itik yang memekik bila kite lalu depan dia..rasanya macam dia nak ngap kite jer..lapar kot...bila dengar tu diam ler budak² tu ..

rating
♥♥♥♥♥♥

No comments:

Post a Comment

sini..sini korang boleh komen ayat POWER ok ☻..
dan datang lepak sini lagi tau...seisi kutuk-mengutuk tidak akan dilayan.....Terima kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Meh Tukar Link